Залучаємо в будинок багатство та достаток за допомогою ароматів

Залучаємо в будинок багатство та достаток за допомогою ароматів

Багато хто з нас зустрічався з таким виразом: «гроші не пахнуть», яке знову і знову доводить, що банкноти все-таки можуть мати запах. Цю тему можна розвивати і розвивати, але ми поговоримо про більш привабливу і дуже цікаву тему: «Які аромати привертають до будинку багатство та достаток і які запахи здатні відновити душевну рівновагу та спокій».

Аромати здавна використовують у різних ритуалах. Адже вони здатні сильно впливати на перебіг магічного обряду. Для проведення будь-якого обряду використовують запахи, які можуть допомогти перенести сприятливу енергію в будь-яке приміщення. Вдихаючи їх ви зможете легко змінювати напрям думок і подорожувати в інших вимірах почуттів, відкриваючи можливість пізнати та опанувати вищу силу. Для цього використовують різні аромалампи, аромапалички, аромадифузори, ароматизатори та нейтралізатори запахів. Наповнивши своє приміщення ароматами бергамоту, лимона, орхідеї, пачулі, розмарину, сосни ви зможете залучити до будинку достаток та багатство. Давайте розглянемо їх детальніше, які аромати притягують гроші.

Аромати для достатку

Пачулі – незвичайний екзотичний аромат, що обдаровує статком і приваблює багатство. Трохи важкий аромат, але водночас теплий та дуже стійкий. Він забезпечує світ, приваблює багатство, плідність, діловий успіх, стабільність та процвітання. Про це написано навіть у давніх магічних книгах. Сьогодні і ви зможете використати чарівну силу цього аромату на користь собі та своїм близьким.

Апельсин – цей теплий і м'який аромат, що належить до тонізуючих запахів, допомагає покращити емоційний стан, притягує гроші та удачу. Поставивши в кімнаті дифузор із серії DR. VRANJES, ви насолоджуватиметеся легким ароматом апельсина і він чудово очистить приміщення від неприємних запахів.

Жасмін – приємний квітковий аромат, що притягує гроші. Запах жасміну, що міститься у різних ароматизаторах для приміщень, допомагає зберегти ідеальний баланс між розумом та почуттями. У будинку, де пахне таким квітковим ароматом, панує затишок та гармонія.

М'ята – один з ароматів, що дає енергію, гроші, ясність розуму, стимулює мозок до працездатності та відновлює сили. Позбавляє від нервового перезбудження, викликаного перевтомою і дефіцитом сну. Підвищує інтелектуальну діяльність.

Мускат – сприяє процвітанню, усуває тремор та нівелює наслідки конфліктів. Стимулює ділову активність, підвищує інтелектуальну діяльність та працездатність. Розвиває інтуїцію.

Кориця – посилює творчі здібності, допомагає у справах, сприяє матеріальному добробуту, розвиває розумові здібності та покращує настрій. Поставивши аромабаночку з чудовим ароматом кориці із серії California Scents, можна створити в будинку спокій, затишок та доброзичливу атмосферу.

Бергамот – притягує життєву енергію і надає сприятливий психологічний вплив. Посилює уяви, творчі сторони мислення та підвищує комунікабельність. Нейтралізатор запахів з ароматом бергамоту чудово очистить запах закритих приміщень, створить сприятливу атмосферу для творчих людей.

Лимон – допомагає швидко адаптуватися до нових обставин, людей, умов життя, а також спонукає до творчого ставлення до роботи та посилює життєвий інтерес. Засвітіть на пару хвилин аромасвічку Star Lytes і ви відчуєте цей тонкий та приємний аромат лимона, який створить необхідну обстановку для творчої роботи.

Обирайте аромати за своїми уподобаннями та замовляйте їх у нашому інтернет магазині «Scents».

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]